Sayfalar

2 Ağustos 2010 Pazartesi

Murat Kosova gitti; Sergen, Rıdvan NBA anlatsın!!!



Bugün forumda arkadaşlarla Murat Kosova'nın gidişinden sonra Ntv'de Nba maçlarını kimlerin anlatacağı konusu açılınca güzel bir muhabbet döndü, herkes kendince olası replikleri yazdı, ben de kendimce yazdım burada da yayınlayalım... Yakında Ntv'de ana haber bültenini bile Güntekin, Rıdvan, Sergen üçlüsünün sunmasından korkan birisi olarak, Nba'e de bu üçlüyle çözüm bulacaklarını düşünüyorum...

Sergen: "Yani Güntekin şimdi Lakers takımına baktığın zaman öyle aman aman bi oyuncusu yok, Kobe Kobe diyorlar ama abartı yani, Lakers gibi takımların daha iyi oyuncularının olması lazım, Kobe gayet düz bi oyuncu yani, en fazla üçlük atar, ne biliyim şöyle bi 7834738 derece havada dönüp sonra bi mum duruşu yapıp potanın arkasından bi smaç falan basamaz yani..." "Miami takımına baktığın zaman çok büyük sıkıntılar var Güntekin"



Rıdvan: "Boston takımının oyuncuları 2-2-1 için daha uygun aslında ama maç deplasmanda olunca, 1 puan da Boston için iyi olunca naptı Boston'un hocası, orta sahayı kalabalık tuttu, 1-3-1 oynadı bugün"

Rıdvan: "Bugün maçtan önce Phil Jackson'la Stan Van Gundy'ye "Gelin bu maçı oynamayın maçı 98-98 berabere sayalım" deseler, ikisi de kabul ederdi"

Ama en bombası bu olurdu bence:
Güntekin: "Evet hocam Steve Nash için ne diyorsunuz"
Rıdvan: "Ben sana Nash gibi 80 tane bulurum Türkiye'de Güntekin"

Rıdvan: "Şimdi Carlos boozer atıyo, zıplıyo oynuyo yani" (Orta saha oyuncuları için sürekli kullandığı "alıyo, veriyo, oynuyo" klişesi vardır)

Rıdvan: "Bu Doc Riversla yardımcısı Amerika'yı, Nba'i tanımıyorlar henüz Güntekin, şimdi bi Sacremento deplasmanına iki kısa forvetle çıkarsan, sağlam bi 4 numaran da olmazsa seni perişan ederler güntekin"

Daha nice replikler türetilebilir....

Not:Murat Kosova'nın Ntv bünyesinden ayrılmasına çok sevindim. Çünkü artık kesinlikle taraflı yayıncılık yapan ve kalitesi yerlerde sürünmekte olan Ntv'ye fazla gelen bir isimdi. Ntv'den, Kenan Onuk döneminin son temsilcisi de ayrıldı. Sergen'le, Rıdvan'la takılırlar artık. Ama Ntv'ye benden nacizane bir uyarı; "SIKINTI VAR NTV"

2 yorum:

  1. ilk paragrafı okuyunca benimde aklıma direk rıdvan dilmen geldi.
    gasol için "onun gibisinden beko basketbol liginde 60 tane var" der kesin.
    ki hakkaten en iyisi de bu olmuş.

    YanıtlaSil