Sayfalar

30 Haziran 2010 Çarşamba

Pardon, konuşmayanınız kaldı mı?


Rijkaard sezonu tamamlayamaz"

Futbolculuğu döneminde Galatasaray'ın kalesini koruyan Eser Özaltındere, Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel Programı'nda yaptığı açıklamada, Rijkaard'ın sarı kırmızılı takımı başarıya taşıyamayacağını savundu ve Hollandalı teknik adamın sezonu tamamlayamayacağını söyledi.

"TÜRKİYE'DE BAŞARILI OLABİLECEK BİR TEKNİK DİREKTÖR DEĞİL"

Galatasaray'ın, Rijkaard yönetiminde geçen sezon başarısız olduğunu dile getiren Eser Özaltındere, “Rijkaard'ın antrenörlük özelliklerine baktığımızda takımı başarıya götüreceğini sanmıyorum. Son derece iyi bir insan olabilir, çok demokrat olabilir, demokratik bir yönetim tarzı izleyebilir; ancak bunlar hiçbir zaman başarının anahtarı değil. Türkiye'nin koşulları çok farklı. Gelecek sezon Rijkaard için son olabilir. Belki sezonu bile tamamlayamayabilir” dedi.

"KENDİSİ DE BURADA MUTLU DEĞİL"

Rijkaard'ın Türkiye'de başarılı olabilecek bir teknik direktör olmadığı görüşünü ileri süren Özaltındere, Hollandalı teknik adamın burada mutlu olmadığını belirterek, “Türkiye'nin koşullarına uygun bir teknik direktör değil. Ayrıca futbolcularla gerekli iletişimi kuramıyor. Zaten ortaya çıkan haberler de bunu ortaya koyuyor. Bununla birlikte Rijkaard'ın da burada bulunmaktan mutlu olduğunu sanmıyorum. Antrenörlük konsepti, Türk insanın beklediği başarıyı sağlayabilecek ölçülere sahip değil” şeklinde konuştu.

Kaynak: Radyospor

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder